söndag 13 december 2009

Svineriseger, 6-0!

Det kan ha varit revanschlustan efter förra söndagens svidande förlust, att vi lyckades skrapa ihop nästan hela laget, eller fantastisk coachning från bänken. Hur som helst vann vi dagens match med hela 6-0 och dominerade spelet. Totalt. BK Riddarholmen hade inte mycket att sätta emot vårt mastiga offensiva spel. I första halvlek lyckades vi till och med spela med två backar! Efter att ha gått ut med två eller tre-noll i halvlek tröttnade Peter lite på sysslolösheten i målet och vi flyttade upp ännu en kille i anfallet och började spela i en 1-3 och ibland även 0-4-uppställning. Peter fick lite mer att göra, men släppte inte ett enda mål, trots att Riddarholmen onekligen var sugna på att spräcka nollan. Istället klev vi fram ytterligare och spelade likt ett Barcelona eller holländskt landslag, spelglatt, "tekniskt" och offensivt. Daniel Gökinans lobbmål kommer vi aldrig glömma, åtminstone inte på ett par dagar. En gedigen laginsats, och förbannat skönt att se att vi inte bara kan bli utskåpade utan också själva kan skåpa ut ett och annat korpengäng. I och med den stora vinsten tog vi oss också upp från jumboplatsen, sjukt nog! Vi ligger nu (om jag inte räknat fel) bara näst sist med ett mål bättre målskillnad än Riddarholmen.

Svineri FTW!

Interna skytteligan:
2 Mål: Martin, Pontus och Noak
1 Mål: Charlie och Daniel

Nollor: 1

Coach: Tomas

ps. Det verkar komma allt närmre en tröjbeställning, Daniel och Noak administrerar den biten.

Nästa vecka riskerar vi att bli lite få igen, ta med en kompis som får hjälpa till att försvara Svineris härliga färger.